Viminco

DK EN

Velkommen til Viminco

Igennem de sidste par år har Viminco været inde i en rivende udvikling, der har skabt vækst og gode resultater. For at kunne sikre en fortsat vækst søger vi nøglepersoner, der kan gøre en forskel i vores virksomhed. Se under ’Job hos Viminco’, hvis du ønsker at blive en del af Vimincos fremtid.

Om Viminco

Viminco er en dansk-baseret kontraktudvikler og producent af specialty og niche lægemidler. Vi producerede vores første tablet i 1930erne og er i dag blandt de største i Norden. På vores virksomhed i Skælskør beskæftiger vi i dag mere end 100 engagerede og kompetente medarbejdere.

Som kontraktudvikler og producent har vi et tæt og integreret samarbejde med vores kunder. Igennem de sidste fem år har vi oprustet inden for udviklings-, laboratorie- og produktionsfaciliteter, hvilket har gjort, at vi i dag kan tilbyde en bred palette af ydelser og services.

I dag tæller vores kundeliste over 15 virksomheder – både nationalt og internationalt. Alle markedsfører højt profilerede OTC, RX eller kosttilskud. Vores ambition er at blive den bedste i Norden indenfor vores branche.